Datatarvike.com maksutavat

Toimitusehdot 

TOIMITUSTAVAT JA KULUT

Toimitamme tuotteet kotimaassa postitse ilman erillisiä toimituskuluja. Voit tilata tuotteet omaan postiisi, valitsemaasi postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin. Kotiintoimitukseen lisätään toimituskuluja 6€.

Nouto omasta postista

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto valitsemastasi postista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Postin kotiinkuljetus

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Kotiinkuljetuksesta peritään toimituskuluja 6€.

Toimitusaika

Yleensä paketit lähetetään 1-2 vrk:n kuluessa. Jos lähettämiseen menee kauemmin esim. tilapäisen varaston tyhjenemisen vuoksi, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse.

MAKSAMINEN

Maksuvaihtoehtoina verkkomaksut, lasku, osamaksu tai postiennakko.

Verkkomaksut

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Joustoraha -palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Everyday-verkkomaksulla voit maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla.

Laskulla:

  • osta nyt, maksa ensi kuun loppuun mennessä ilman lisäkuluja
  • saat tuotteet kotiisi ja ehdit tutustumaan niihin ennen maksamista

Osamaksulla

  • voit myös maksaa osamaksulla kuukausierissä. Osamaksulla maksettaessa minimi lyhennys on 50€/kk tai 1/3 laskun summasta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Postiennakko
Maksutavaksi voit valita myös postiennakon. Postiennakkomaksu 5€ lisätään loppusummaan. Noutamatta jääneistä postiennakkotoimituksista veloitamme postiennakkomaksun sekä pakkaus- ja käsittelymaksun 5€. Mahdollisissa palautuksissa hyvitetään ainoastaan tuotteen hinta, ei postiennakkomaksua.

Takuu

Tuotteilla on yhden vuoden takuu, ellei muuta ole erikseen mainittu.

Arvonlisävero

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Palautus

Tuotteilla on lain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Pyydä ohjeet palautuskäytännöstä sähköpostitse myynti@datatarvike.com tai puhelimitse 045 - 112 4266. Postiennakolla maksetuissa tilauksissa postiennakkomaksua ei hyvitetä. Ainoastaan tuotteen hinta.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste:

Rekisterin pitäjä:
Sailcom Ky
Kannikontie 13
90820 KELLO

Y-tunnus: 2047915-1
Kotipaikkakunta: Haukipudas

Puh: 045 112 4266
Sähköposti: myynti@datatarvike.com

Yhteyshenkilö: Tero Autio

Rekisterin nimi: Datatarvike.com asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus: Datatarvike.com asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa varten.

Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja ostotapahtumat.

Tietojen luovutus ja suojaus: Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Rekisteri on suojattu, etteivät ulkopuoliset henkilöt pääse sitä tarkastelemaan.


Verkkokaupan ylläpito

Verkkokauppaa ylläpitää Sailcom Ky. Y-tunnus: 2047915-1.

Sailcom Ky          Kannikontie 13, 90820 KELLO          puh. 045 112 4266          asiakaspalvelu@datatarvike.com
© LUCCI